AM Luonnontuotteet tuotekuvia

EDELLINEN

Luonnollisesti Luonnosta...

Perinteistä yrttitietoutta

Vuosisatojen ajan ovat ihmiset parantaneet vaivojaan luonnonantimien avulla.
Ekologinen ihonhoitosarjamme perustuu vanhoihin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen.  

Tuotteemme perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin; kukkiin, yrtteihin, lehtiiin, merileviin sekä sieministä ja juurista puristettuihin kasviöljyihin. Nämä sekä ravitsevat että auttavat ihoa ja hiuksia löytämään luonnolliseen tasapainoonsa.

Yrtit ovat näyteet keskeistä osaa kansanparantamisessa koko historiamme ajan. Vanhat tradiot, moderni yrttitietämys ja vuosien saatossa käyttäjiltä saamamme palautteet antavat yhdessä vankan pohjan valmistaa puhtaita ja turvallisia luonnontuotteita,joiden parantavat ja hoitavat tarveaineet olivat jo isoäitiemme tiedossa ja heillä myös jokapäiväsessä käytössä.

Kokeile rohkeasti mitkä luonnonantimet sopivat juuri sinun ihollesi, kehollesi ja hiuksellesi.Löydä omat lempiyrttisi, öljysi ja tuoksusi. Anna meillä palautetta, soita
ja kysy jos jokin mieltäsi askarruttaa ja kerro meille kokemuksistasi jotta voisimme kehittää yhdessä niin mieltä kuin kehoakin helliviä luonnontuotteita.

Yrttiterveisin Am Luonnontuotteista!

Hakusanat: AM Luonnontuotteet, AM Natur pietarsaari, Luonnontuotteet, ekologiset hoitotuotteet, luonnon raaka-aineet, Yrttitieto
Näytä suurempi kartta

Yhteystiedot

AM Luonnontuotteet

Päiväkummuntie 65
68600 Pietarsaari

Puh. +358 (0)6 728 12 01

e-mail: order@amnatur.fi

www.amnatur.fi